Introduksjon i Wim Hof metoden kombinert med badstue
Introduksjon i Wim Hof metoden kombinert med badstue
Book nå

Velkommen til Wim Hof metode-kurs med instruktør Monica Rongve

www.monica-rongve.no

 

Wim Hof-metoden har tatt verden med storm de siste årene, fordi den gir tydelige resultater. Metoden er grundig studert vitenskapelig, og har vist å gi oss tilgang til å påvirke det autonome nervesystemet, hormonsystemet og immunsystemet, slik at vi blir mer robuste og får større motstandskraft. 
 

Wim Hof metoden består av tre komponenter: pust, fokus/mental trening og kuldeeksponering. Disse 3 elementene hjelper deg til å utforske din egen fysiologi og kapasitet, som gir verdifull styrke i en hverdag med fysisk og mentalt stress! Metoden egner seg godt til de som ønsker mer energi, motvirke stress, angst, uro og minske kronisk betennelses-tilstander. Du kan ikke utføre denne metoden om du er gravid eller har epilepsi. 
 

Vi vil starte med en god innføring i Wim Hof metode pusten og fokus på mental forberedelse samt litt fysiologi (1,5-2 timer) deretter vil vi isbade kombinert med badstu (ca. 1,5 timer).
 

Hva du må ta med:
Ha på lette kler du kan bevege deg i. Yogamatte og gjerne et pledd, samt badetøy, 2 stk. håndklær, ett til å sitte på inne i badstua, drikkevann. (Gi beskjed om du må låne yogamatte)

 

Det er kun plass til 8 deltagere så her er det første mann/kvinne til mølla.

 

Vi gleder oss til å lære mer om denne fantastiske og unike metoden, 
trygt ivaretatt av Monica som er sertifisert Wim Hof Instruktør.

 

Foto: Rune Hammerstad

Map