KJØPSVILKÅR OG PERSONVERNERKLÆRING

Kjøpsvilkår generelt
Disse generelle vilkårene gjelder når du som forbruker (kunden/du) gjør et kjøp fra:

ÆLVEBADSTUA AS
c/o Anders Wengen
Skomakergata 30
3040 Drammen

Org nr. 923305211

Epost: post@elvebadstua.no

Forbrukerkjøp er blant annet regulert i forbrukerkjøpsloven, angrerettloven, markedsføringsloven, personopplysningsloven, e-handelsloven og kredittkjøpsloven. Hvis du vil ha mer informasjon om dine rettigheter og plikter ved kjøp kan disse lovene søkes opp på lovdata.no. Ved å bruke nettsiden og/eller legge inn en bestilling, godtar du å følge bestemmelsene som er angitt i vilkårene. Forviss deg om at du har lest og forstått vilkårene før du legger inn bestillingen. Det at produkter eller tjenester tilbys på nettsiden på et bestemt tidspunkt, er ingen garanti for at alle produkter eller tjenester alltid er tilgjengelige. Vi forbeholder oss retten til når som helst å slutte å selge et produkt og tar forbehold om at produkter ikke er tilgjengelige til enhver tid. Ælvebadstua forbeholder seg retten til å endre disse vilkårene etter behov, uten forhåndsgitt varsel. Versjonen av vilkårene som gjelder for din bestilling, er versjonen som er tilgjengelig på nettsiden på bestillingstidspunktet.

Priser
Ved bestilling via nettsiden gjelder prisene som er angitt. Alle priser er i norske kroner (NOK) og inkluderer MVA, som for øyeblikket er på 12 %. Prisene som angis på kundens bestillingstidspunkt gjelder gjennom hele kjøpsprosessen. Det tilkommer ingen øvrige skatter eller avgifter. Ved åpenbar feil prissetting grunnet teknisk eller menneskelig feil, forbeholder Ælvebadstua seg retten til å annullere en ordre og tilbakebetale kunden.

Kjøps- og kundeopplysninger
For å kunne gjennomføre et kjøp via nettsiden må du godta vilkårene. Ved og godta vilkårene forplikter du deg til å følge vilkårene, samt at du godtar at du har lest informasjonen om Ælvebadstuas behandling av personopplysninger nedenfor og gitt samtykke til bruken av informasjonskapsler.

En avtale om kjøp, som disse vilkårene regulerer, inngås først når Ælvebadstua har bekreftet bestillingen skriftlig til din oppgitte e-postadresse (”ordrebekreftelsen”). Du oppfordres til å ta vare på ordrebekreftelsen for eventuelle henvendelser til Ælvebadstua i fremtiden. Avtalen du inngår i forbindelse med en bestilling, omfatter bare betaling for den aktuelle reservasjonen, og når bookingen og besøket er gjennomført, har ikke kunden noen ytterligere betalingsforpliktelser overfor Ælvebadstua. Vilkårene gjelder imidlertid fremdeles mellom partene for de kjøpte varene.

Hvis Ælvebadstua av en eller annen grunn ikke kan gjennomføre reservasjonen vil Ælvebadstua informere deg om dette snarest og være behjelpelig med å finne et nytt tidspunkt for besøket. Ælvebadstua tar ikke imot avbestillinger og enhver endring i en reservasjon må skje senest 48 timer før besøket skal finne sted. Reservasjon kan føres over til et annet navn kostnadsfritt. Endringer i reservasjonen skal gjøres til post@elvebadstua.no. Ælvebadstua sender automatisk ut ordrebekreftelse rett etter en reservasjon er gjennomført. Reservasjoner kan gjøres på nettsiden og betales med Vipps. Kunden bekrefter at opplysningene som kunden fyller ut, er riktige og fullstendige. Kunden har ansvaret for uriktig utfylte opplysninger. Informasjon om Ælvebadstuas behandling av personopplysninger er angitt nedenfor, som er en del av disse vilkårene.

Betaling
Du kan hos oss velge to trygge betalingsmetoder:
• Direkteoverføring til konto
• Vipps: Kontanter aksepteres ikke.

Ælvebadstua har ingen tilgang til kortinformasjonen og kan derfor ikke registrere eller lagre kortopplysningene.

Angrerett, bytterett og retur
Ælvebadstua tar ikke imot avbestillinger og enhver endring i en reservasjon må skje senest 48 timer før besøket skal finne sted. Vi vil være behjelpelig med å finne et nytt tidspunkt for besøket opp til et år frem i tid. Reservasjon kan også føres over til et annet navn kostnadsfritt. Endringer i reservasjonen skal gjøres til post@elvebadstua.no Angreretten for tjenester gjelder ikke ved enkeltstående tjenester, som gjelder på et bestemt tidspunkt eller innenfor en bestemt periode, jf. angrerettloven § 19.

Aldersgrense
Ælvebadstua ekspederer ikke kjøp og reservasjoner til personer under 18 år. Besøkende under 18 år må være i følge med foresatt.


PERSONVERNERKLÆRING

Hva bruker vi personopplysninger til
Ælvebadstua står ansvarlig for behandlingen av personopplysningene som kunden gir til Ælvebadstua. I henhold til personopplysningsloven (1998:204) og EU-direktiv 94/46/EF. Kundens opplysninger brukes for at Ælvebadstua skal kunne oppfylle sine plikter overfor kunden, slik som å ta i mot kundens bestillinger via nettsiden, gi kunden god service, ulike markedsføringsaktiviteter som f.eks. utsendelse av nyhetsbrev og tilbud som er tilpasset for kunden.

Ælvebadstua dokumenterer også kommunikasjonen med kunden i tilfeller der kunden kommer med en reklamasjon eller har andre spørsmål. Dette for å kunne yte servicen som kunden forventer av Ælvebadstua. Ælvebadstua trenger dine personopplysninger til følgende formål:
• For å kunne ta imot og behandle dine reservasjoner og bestillinger via nettsiden (f.eks. navn, adresse, fødselsdato og bankopplysninger)
• For å kunne informere om eventuelle endringer i reservasjonen via SMS (f.eks. mobilnummeret)
• For å kunne sende ut markedsføringsmateriell, f.eks. nyhetsbrev (f.eks. e-postadresse, navn)
• For å kunne kontakte deg ved spørsmål rundt reservasjonen/bestillingen eller kjøpet for øvrig (f.eks. telefonnummer, navn) – For å kunne svare på spørsmål
  og informere deg om nye eller endrede tjenester (f.eks. e-postadresse)
• For å kunne analysere personopplysningene og tilby relevant markedsføring, tilbud og informasjon (f.eks. navn, kjøpevaner, e-postadresse)
• For å kunne bekrefte at du er gammel nok til å handle på nettet (f.eks. fødselsdato)

Opplysningene lagres bare så lenge det kreves for å kunne utføre tjenestene eller så lenge det er tillatt etter loven. Vi kan ikke fjerne dine data når det finnes et juridisk lagringskrav (f.eks. bokføringsloven) eller når det foreligger en rettslig grunn til å beholde bestemte data, f.eks. et pågående avtaleforhold.

Dine rettigheter
Du har rett til å få informasjon fra oss om personopplysningene vi har om deg. Hvis opplysningene er uriktige, ufullstendige eller irrelevante, kan du selvsagt be om at dette rettes opp eller fjernes. I henhold til personopplysningsloven har du rett til, kostnadsfritt og en gang per kalenderår, å få informasjon om personopplysningene dine som en kunde hos Ælvebadstua. Hvis en kunde ønsker denne informasjonen, skal det sendes en signert anmodning om dette til Ælvebadstuas postadresse. Anmodningen skal være skriftlig og kan ikke sendes med e-post. Se postadresse nederst på siden. Hvis personopplysninger håndteres i strid med personopplysningsloven, har kunden rett til å be om at opplysningene rettes, sperres eller slettes. Du kan når som helst trekke tilbake din tillatelse til at vi bruker dine opplysninger i markedsføringsøyemed.

Hvem har tilgang til personopplysninger?
Ælvebadstua vil ikke formidle, selge eller bytte dine opplysninger med en tredjepart. Personopplysninger kan bli delt med organisasjoner som speditører, betalingsformidlere, kredittopplysnings- eller inkassoselskaper for kredittvurdering, identitetskontroll, overvåking av kredittverdighet og overdragelse av fordringer.

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger
Ælvebadstua beskytter dine personopplysninger ved hjelp av kryptering. SSL står for Secure Sockets Layer og er en funksjon som gjør at all informasjon som sendes mellom kjøperen og selgeren, krypteres.

Informasjonskaplser (cookies)
Mer informasjon om vår bruk av cookies kan leses her

Koblinger
Nettsiden kan også inneholde koblinger til andre nettsider som er utenfor Ælvebadstuas kontroll. Ælvebadstua har ikke ansvar for integritetsbeskyttelse eller innholdet på disse nettsidene. Koblingene skal bl.a. gjøre det lettere for deg å finne informasjon på bestemte områder.

Innhold på siden, opphavsrett og rettigheter
Ælvebadstua tar forbehold om eventuelle tekst- og bildefeil på nettsiden. Alle immaterielle rettigheter, slik som varemerker og opphavsrett på nettsiden, tilhører Ælvebadstua eller deres lisensgivere. Informasjonen er beskyttet gjennom lov med hensyn til f.eks. opphavsrett, markedsføring og varemerker. Dette innebærer at verken hele eller deler av innholdet kan kopieres eller brukes, annet enn til kundens personlige og ikke-kommersielle formål, uten forhåndsgitt skriftlig godkjenning fra Ælvebadstua.

Klausulers gyldighet
Hvis en eller flere bestemmelser i denne avtalen er ugyldige eller dømmes til å være virkningsløse av en domstol eller tilsynsmyndighet, skal dette ikke påvirke gyldigheten av de gjenværende avtalebestemmelsene.

Tvister
Tvister i forbindelse med denne avtalen og som angår avtalens gyldighet, skal prøves i norsk allmenn domstol og i henhold til norsk lov. Hvis du ikke er fornøyd med Ælvebadstuas vurdering, kan du som forbruker søke om å få saken prøvd av forbrukertilsynet. Du finner mer informasjon hos forbrukertilsynet på www.forbrukertilsynet.no.

Map